Reparation af cylindre

På vores cylinderværksted renoverer, reparerer og nyproducerer vi alle former for hydrauliske cylindre - store som små.

Vi giver dig altid den bedste service på reparation og renovering af hydraulikcylindre. Uanset opgaven følger vi de samme høje standarder for reparationen, som når vi producere nyt.

Idet vi fremstiller stempelstænger og cylinderrør efter mål, er dette også med til at vi kan udføre reparationer så du kan få dine cylindre retur hurtigst muligt.

Vi udfører reparation af alle typer hydraulikcylindre - store som små. Med vores hold af erfarne medarbejdere sikrer vi, at du får så godt som nyt.

Kan en reparation af stempel eller cylinder ikke betale sig, har vi et stort lager af nye cylindre til omgående levering. 

Ompakning af alle former for hydrauliske cylindre

H.T. Hydraulik udfører hurtig ekspedition når det gælder ompakning af hydrauliske cylindre. Vores fagfolk har stor erfaring med renovering og ompakning af hydraulikcylindre.

Pakninger til hydraulikstempler

Da vi råder over et bredt sortiment af reservedele og alle former for pakninger til hydraulikstempler er vi parate til at modtage ordrer med kort varsel, så du kan få dine hydrauliske cylindre tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du behov for reparation, vedligeholdelse eller fremstilling af hydrauliske elementer, så kontakt os på telefon 75 16 92 16 eller e-mail hvht@hvht.dk og få et uforpligtende tilbud.