Som autoriseret SAWO udfører vi lovpligtige kraneftersyn og kranservice. Ifølge arbejdstilsynets anvisninger skal løfteudstyr have et hovedeftersyn mindst hver 12 måned, dette gøres for at sikre en høj sikkerhed i forbindelse med brug af kranerne.

Udover det årlige kraneftersyn, tilbyder vi også alle former for reparationer af alle slags kraner. Med et stort lager kan vi garantere hurtig ekspedition af reservedele i forbindelse med service af kranen.

Se også vores udvalg af kranudstyr og løfteudstyr på vores webshop.

Specialister i kranservice og kraneftersyn på hiab kraner

Vi kan udfører kranservice på næsten alle typer kraner, men som autoriseret servicepartner hos SAWO kan vi udfører autoriseret service og vedligehold på Hiab kraner, kan vi kalde os selv for specialister når det kommer til disse kraner.

Vores værksted er udstyret med de nyeste teknologier og alle vores medarbejder er opdateret på de nyeste teknikker og tiltag på Hiab kraner, samt kraner generelt. 

Kranservice der giver høj driftsikkerhed

Skulle uheldet være ude og din kran er ude af drift, så står en af vores mange servicebiler også klar til at komme på din adresse og udfører service af kranen, så du hurtigt kan komme i gang med arbejdet igen. På den måde undgår du unødig spildtid .

Høj driftsikkerhed er ekstremt vigtigt når det kommer til store maskiner og kraner, dette har vi stor forståelse for, så med et grundigt årligt kraneftersyn og servicebiler der står klar til at hjælpe med kranservice, kan vi tilbyde en god sikkerhed for vores kunder.

Reparation og lovpligtige eftersyn på kraner, hejs og betonbiler.

Vi er leveringsdygtige i reparation og vedligeholdelse af alle typer kraner og hejs.

Sammen med vores reparationsværksted har vi et stort lager med reservedele til kraner.

H. T. Hydraulik A/S tilbyder lovpligtige eftersyn af både kraner, lifte, hejs og betonbiler.

Alle transportredskaber skal jvf. dansk lovgivning efterses af en sagkyndig mindst én gang om året. Vi sørger for at kontrollere dit udstyrs tekniske tilstand, ligesom vi tjekker at alle sikkerhedssystemer er intakte og korrekt justerede. Vi udarbejder rapporter til indsætning i løfteredskabets journal og monterer eftersynsskilt på løfteredskabet, hvoraf tidspunkt for næste eftersyn fremgår. Efter aftale fremsender vi, i god tid inden tidspunktet for det næste eftersyn, en serviceindkaldelse således tidsfristerne overholdes.

Kontakt os i dag for kraneftersyn

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig mht. kraneftersyn eller har du en kran eller lign. der trænger til et eftersyn i Esbjerg, Varde, Kolding eller andre steder i landet? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf. 75 16 92 16. Alternativt kan du også skrive til os enten direkte til vores e-mail cj@hvht.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din opgave.